Fragt Og Leveringstider

Legehus.dk benytter både egne og eksterne fragtselskaber på de forskellige varer, for at sikrer vores kunder den bedst mulige service.

Fragtpriserne vil afhænge af din sammensætning af varer. Fragtprisen vil du altid kunne se på bestillingssiden før du endelig godkender din bestilling.

Leveringstiden kan du altid se på den enkelte varer. Vær opmærksom på at leveringstiden kan variere afhængigt af din sammensætning af varer.

De fleste af vores varer kan afhentes på vores lager i Toftlund, og her vil du oftest kunne spare fragten (du vil altid på bestillingssiden kunne se hvad det koster for afhentning i Toftlund på vores lager).

Vi leverer i hele Danmark til fastland og brofaste øer (bor du på en Ø som der skal sejles til, så kan du forespørge os omkring en pris på dette, så vil vi forsøge at hjælpe dig).

Bemærk: Levering vil ske til kantsten, dog med forbehold for vejens beskaffenhed, som skal tillade at fragtmanden kan køre helt hen til kantstenen. (Vores egne chauffører er søde til at levere oppe i indkørslen, dog kan vi ikke garantere denne service når vi benytter eksterne leverandører på fragtområdet, og derfor hedder levering som udgangspunkt til kantsten).